Toimitusehdot

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Juhlapuku Ledi, y-tunnus 2568224-7. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitusaika

Kaikille tilauksille ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS! Tuotteidemme toimitusaika on 2-4 viikkoa. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Tilaaminen

Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden, vuoden lähes jokaisena päivänä. Voit siis tilata tuotteitamme silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Maksutavat

Lasku – Osta nyt, maksa myöhemmin

Tilaa nyt, maksa jälkikäteen Juhlapuku Ledi laskulla. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

Ennakkolasku

Voit maksa tuotteet myös laskulla, tilauksen tehtyäsi lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Kun maksusi näkyy tilillämme, aloitamme tilamaasi tuotteen valmistusta. Ennakkolaskun maksuehto on 2 vrk. Mikäli tämän jälkeen tilausta ei ole maksettu, tilaus raukeaa.

Maksaminen kortilla

Voit maksaa ostoksesi Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron ja Debit-korteilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksu-ominaisuus omassa pankissasi. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli ominaisuutta ei ole liitetty maksukorttiisi ja haluat hankkia kyseisen ominaisuuden.

Maksatpa tilauksesi Visalla, Visa Debitillä, MasterCardilla tai Visa Electronilla ostaminen on aina turvallista. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen. Tilauksen postitettuamme lähetämme seurantakoodin jolla näet helposti (www.posti.fi) missä lähetys on tulossa ja voit sen avulla hakea tuotteet nopeammin niiden saavuttua. Huomioithan toimitusajoissa myös postin kulun vaatiman ajan sekä viikonlopun/pyhäpäivien aiheuttamat viiveet. Kaikki Juhlapuku Ledin toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä, ellei toisin ole sovittu.

Paypal

PayPal on kansainvälinen ja turvallinen maksujen välityspalvelu. PayPal:n avulla voit maksaa yleisimmillä luottokorteilla kuten Visalla, MasterCard:lla, American Express:llä tai Discover:lla. PayPal on ilmainen maksuvaihtoehto, joka ei velvoita rekisteröitymään, kun maksu tapahtuu luottokortilla. PayPalin kautta maksaminen on helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea maksutonta. Tilitietosi eivätkä luottokorttitietosi välity meille. Maksaessasi PayPalin kautta aloitamme tilauksesi prosessoinnin välittömästi. Lisätietoja PayPalista löydät osoitteesta www.paypal.com.

Tuotteen palautusoikeus

Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne meille ilmaisena asiakaspalautuksena. Ole hyvä ja ole yhteydessä meihin ennen palautusta.

Tietosuoja

Sitoudumme kunnioittamaan yksilön- ja tietosuojaa. Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa.

Pyydämme henkilötietoja vain omaa asiakasrekisteriämme varten, emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

Ylivoimainen este
Juhlapuku Ledi ei ole vastuussa mistään viipeestä tai vahingosta, joka syntyy ylivoimaisen esteen ilmetessä. Ylivoimaiseksi esteeksi tulkitaan yleisen sopimusoikeuden mukaiset Force Major -esteet.

Copyright

Sivuilla oleva materiaali (kuten tuotetiedot, kuvat, tekstit sekä muu aineisto) kuuluvat meille tai yhteistyökumppaneillemme. Materiaalin kopioiminen tai käyttö ilman lupaamme on kielletty!