Toimitusehdot

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Juhlapuku Ledi, y-tunnus 2568224-7. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitusaika

Kaikille tilauksille ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS! Tuotteidemme toimitusaika on 5-6 viikkoa. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustapa

Tilaaminen

Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden, vuoden lähes jokaisena päivänä. Voit siis tilata tuotteitamme silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Maksutavat

Lasku – Osta nyt, maksa myöhemmin

Tilaa nyt, maksa jälkikäteen Juhlapuku Ledi laskulla. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

Ennakkolasku

Voit maksa tuotteet myös ennakkolaskulla, tilauksen tehtyäsi lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Kun maksusi näkyy tilillämme, aloitamme tilamaasi tuotteen valmistusta. Ennakkolaskun maksuehto on 2 vrk. Mikäli tämän jälkeen tilausta ei ole maksettu, tilaus raukeaa.

Tuotteen palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus poislukien mittatilaustuotteet. Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne meille ilmaisena asiakaspalautuksena. Ole hyvä ja ole yhteydessä meihin ennen palautusta.

Noutamatta jätetystä, meille palautuvasta paketista veloitamme 25€ käsittelykulut.

Tietosuoja

Sitoudumme kunnioittamaan yksilön- ja tietosuojaa. Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa.

Pyydämme henkilötietoja vain omaa asiakasrekisteriämme varten, emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

Ylivoimainen este
Juhlapuku Ledi ei ole vastuussa mistään viipeestä tai vahingosta, joka syntyy ylivoimaisen esteen ilmetessä. Ylivoimaiseksi esteeksi tulkitaan yleisen sopimusoikeuden mukaiset Force Major -esteet.

Copyright

Sivuilla oleva materiaali (kuten tuotetiedot, kuvat sekä muu aineisto) kuuluvat meille tai yhteistyökumppaneillemme. Materiaalin kopioiminen tai käyttö ilman lupaamme on kielletty!