Toimitusehdot

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Juhlapuku Ledi, y-tunnus 2568224-7. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitusaika

Kaikille tilauksille ILMAINEN TOIMITUS! Tuotteidemme toimitusaika on 4-6 viikkoa.

Toimitustapa

Tilaaminen

Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden, vuoden lähes jokaisena päivänä. Voit siis tilata tuotteitamme silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Maksutavat

Lasku – Osta nyt, maksa myöhemmin

Tilaa nyt, maksa jälkikäteen Juhlapuku Ledi laskulla ilman mitään laskutuskuluja. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. 

Ennakkolasku

Voit maksa tuotteet myös ennakkolaskulla, tilauksen tehtyäsi lähetämme sinulle laskun sähköpostitse.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, myös mittatilaustuotteilla. Palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa asiakas.

Noutamatta jätetystä, meille palautuvasta paketista veloitamme 20€:n käsittelykulut.

Tietosuoja

Sitoudumme kunnioittamaan yksilön- ja tietosuojaa. Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa.

Pyydämme henkilötietoja vain omaa asiakasrekisteriämme varten, emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

Ylivoimainen este
Juhlapuku Ledi ei ole vastuussa mistään viipeestä tai vahingosta, joka syntyy ylivoimaisen esteen ilmetessä. Ylivoimaiseksi esteeksi tulkitaan yleisen sopimusoikeuden mukaiset Force Major -esteet.

Copyright

Sivuilla oleva materiaali (kuten kuvat ja muu aineisto) kuuluvat meille tai yhteistyökumppaneillemme. Materiaalin kopioiminen tai käyttö ilman lupaamme on kielletty!

Avaa chat
Tarvitsetko apua?
Hei sinne! Miten voimme olla avuksi?